Droom

woning

uw

Droomt u van een andere woning? Twijfelt u over verhuizen? Wilt u huren of kopen? Op zoek naar een nieuwbouwwoning, maar geen zin in de rompslomp van tweemaal verhuizen? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens het event ‘Droom uw Woning’.

Vele onderwerpen zullen samenkomen als het gaat om uw toekomstige wooncarrière! Met inspirerende verhalen en veel interactie hopen wij op een zeer geslaagde dag! Marlon Kicken neemt ons als goedlachse dagvoorzitter mee gedurende de dag en zal afsluiten met een cabaretvoorstelling.

MARLON KICKEN

Marlon Kicken begon als tonprater, werd stand-up comedian en speelt nu ook als cabaretier de Nederlandse theaterzalen plat. Dit seizoen is de goedlachse Brabander met zijn nieuwe cabaretvoorstelling ‘In de lift’ te zien.

Marlon werd geboren in Willemstad op Curaçao, groeide op in Aarle-Rixtel in Zuid-Brabant en wordt geprezen om zijn zelfspot, herkenbare verhalen en improvisatietalent. In zijn voorstellingen becommentarieert Marlon met een humoristische blik de wereld om zich heen. Hij werd bekroond met de jury- en publieksprijs van de Culture Comedy Award (beste stand-up comedian van de Benelux), stond afgelopen seizoen met de succesvolle voorstelling BaKo in de theaters en houdt op 28 mei 2019 de première van zijn nieuwste voorstelling In de lift in het Parktheater Eindhoven.

PROGRAMMA

13.00 uur:

Ontvangst

13.15 uur:

Opening door Marlon Kicken

13.30 uur:

Nieuwbouwprojecten in de regio en de nieuwe verkooptool van ERA vb&t

14.15 uur:

Levenstestament, schenken en erven (door notaris Spoormakers)

14.45 uur:

Pauze

15.00 uur:

Zorgeloos wonen voor 55+ door Rabobank Helmond

15.30 uur:

presentatie Wethouder Van den Waardenburg, gemeente Helmond

16.00 uur:

Marlon Kicken aan het woord

16.30 uur:

Onder het genot van een hapje en een drankje in gesprek gaan met de experts.

17.00 uur:

Einde

Nieuwbouw in de regio
en uitleg over de nieuwe
verkooptool van era vb&t

Het makelaarsteam van ERA vb&t Makelaars is professioneel, enthousiast, energiek, oprecht betrokken en biedt veel specialismen. Wat we vooral NIET willen zijn is traditioneel. Wij zijn ons er met ons allen zeer van bewust dat het makelaarsmodel transparanter en klantvriendelijker moet zijn.

Een toekomstbestendig model waarbij u als opdrachtgever de diensten bepaalt. Wij passen onze tarieven daarop aan. Tijdens onze lezing komt deze werkwijze uitgebreid aan bod. Een woning aan- of verkopen is altijd maatwerk! Wij helpen u daar graag bij.

LEVENSTESTAMENT,
SCHENKEN EN ERVEN

Naast de aankoop van een huis zijn er allerlei andere mogelijke zaken en gebeurtenissen tijdens uw leven die de nodige aandacht behoeven. Op welke manieren kunt u tijdens uw leven schenken aan uw kinderen? Wat als u te maken krijgt met dementie of een andere wilsonbekwaamheid of uiteindelijk, onvermijdelijk, het overlijden? Het is belangrijk om tijdens het leven af en toe stil te staan bij deze onderwerpen en uzelf de vraag te stellen of u voor uzelf deze onderwerpen goed heeft geregeld. Notariskantoor Spoormakers zal tijdens een presentatie deze onderwerpen aan de orde brengen en u over de mogelijkheden informeren om daar regelingen voor te treffen.

zorgeloos
wonen

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn om te verhuizen of juist langer zelfstandig zorgeloos te blijven wonen? Wilt u de overwaarde in uw huis gebruiken om extra te genieten van het leven? Zijn er leeftijdsgrenzen voor een hypotheek en is aflossingsvrij wel echt aflossingsvrij?

Rabobank Helmond zet voor u op een rijtje wat er allemaal mogelijk is. Dit gebeurt concreet aan de hand van praktische tips en nuttige informatie. In deze presentatie leert u hoe u uw geldzaken zo goed mogelijk regelt om zorgeloos te wonen.

Graag nodigen wij u uit voor het event.
Dit vindt plaats op zondag 17 maart bij De Traverse,
Steenweg 19 in Helmond